„Autoerdvė“ - oficialus „Subaru“ atstovas Lietuvoje.
Forester
Galingas, funkcionalus, saugus

Patikimas ir tvirtas, kai to reikia. „Forester“ gali vilkti tikrai didelę masę. Vairuotojas sėdi aukštai, todėl aplinkui viskas puikiai matosi. Kaip ir visų kitų „Subaru“ automobilių, svarbiausia „Forester“ savybė – saugumas. „Forester“ pelnė visų laikų aukščiausią „Euro NCAP“ įvertinimą už vaikų apsaugą.

Simetriškoji AWD sistema

Nuolatinę simetriškąją visų varomųjų ratų sistemą „Subaru“ visų pirma vertina kaip saugumo priemonę. Dėl nuolatinės simetriškosios visų varomųjų ratų sistemos automobilis tampa stabilus, lengviau nuspėjamas ir geriau suvaldomas kelyje. „Forester“ pasižymi didele vilkimo mase, taip pat turi specialią stabilizavimo sistemą, skirtą saugesniam vilkimui.

Elektrinis „Boxer“ variklis

Automobilyje sumontavus „e-Boxer“ mums pavyko dar labiau patobulinti ir išryškinti tas savybes, kurias labiausiai vertina šio automobilio savininkai.

„e-Boxer“ – tai 2 l tiesioginio įpurškimo „boxer“ variklio, pavarų dėžėje įrengto elektrinio variklio ir „Subaru“ simetriškosios visų varomųjų ratų sistemos kombinacija.

Elektrinis variklis, veikiantis kartu su benzininiu varikliu, automobilio sukimo momentą padidina iki 65 Nm. Elektrinis variklis naudojamas važiuojant mažu greičiu ir kaip papildomas galios šaltinis, kai to prireikia. Daugiau galios suteikiantis elektrinis variklis veikia į aplinką neišskirdamas jokių teršalų. Be to, beveik 11 proc. sumažėja degalų sąnaudos.

Erdvė Jūsų aistrai

Slidės, dviratis, šuo, medžioklė, žvejyba ar apskritai gamta. Mes visi jaučiame aistrą skirtingiems dalykams. Štai kodėl taip paprasta pritaikyti „Forester“ prie savo poreikių ir susikurti erdvę viskam, kas jums patinka.

Funkcionalus viduje

Dideli stikliniai langai ir siauri statramsčiai užtikrina geriausią tarp „Forester“ klasės automobilių matomumą iš visų pusių, todėl vairuotojas gali labiau atsipalaiduoti ir vairuoti saugiau. Visapusė aplinkos kontrolė, logiška vairuotojui sukurta erdvė ir lengvai suprantami prietaisai.